Clientric = Client centric = Ориентирани към клиента!

Кои сме ние

В Clientric сме експерти, които предлагат и внедряват завършен цикъл от решения с фокус маркетинг и продажби в туристическия обект, така че да увеличи приходите си с до 30%. Използваме онлайн и офлайн маркетинг, интерактивни, софтуерни и хардуердни решения от ново поколение.

Екипът ни има повече от 15 години опит в HoReCa сферата с фокус върху Онлайн Дистрибуция, Онлайн Маркетинг, Дигитална Идентичност, Хотелиерски софтуер, Хотелска телевизия, Digital Sgnage и Интерактивни решения. С този ноу-хау подбираме набор от съвременни инструменти, които да помагат на HoReCa професионалистите. Първо ги опознават, а след това, уверени в резултатите, които могат да постигнат с тях, могат да ги приложат най-ефективно в процесите си за маркетинг и продажби. Това е начина ни да помогнем на туризма напълно да отговори на нуждите на съвременните туристи.

Andrey Lilov

Андрей Лилов

Visionary & Managing Partner

Ivan Kamburov

Иван Камбуров

CEO

Katya Todorova

Катя Тодорова

CMO

Zoran Mihaylov

Зоран Михайлов

CTO

Viktor Todorov

Виктор Тодоров

COO & Head of Business Development

Dechko Deche

Дечо Дечев

Sales Manager

Велислава Манчева

Велислава Манчева

Marketing Project Manager

Mihaela Nedyalkova

Михаела Недялкова

Account Executive

Dilyana Atanasova

Диляна Атанасова

Digital Marketing Expert

Kristi Rumenova

Кристи Руменова

Marketing Expert

Vyara Angelova

Вяра Игнатова

Digital Marketing Creator

Polya Tsekova

Поля Цекова

Digital Marketing Creator

Kristi Rumenova

Здравко Данаилов

Senior Developer

Kristi Rumenova

Иво Тодоров

Developer

Ние сме фокусирани в партньорските отношения и намирането на дългосрочни решения за нашите партньори в 2 сфери - Интерактивни и Digital Signage решения и софтуерни, маркетинг и ИТ инструменти за хотели, хотелски комплекси, ресторанти, заведения, клубове и други бизнеси в туристическата индустрия, които искат да са в крак с времето, технологиите и иновациите. Всички наши решения са с фокус подобряване на маркетинга, имиджа и увеличаване на продажбите на туристическия обект.

Осъзнавайки огромната нужда на българския туристически пазар да разбере как да приложи ефективно тези съвременни решения за увеличаване на продажбите и затвърждаване на имиджа на всеки хотел и ресторант решихме да не мрънкаме и чакаме на министерството и държавата, а ние като хора от бизнеса да отделим собствен ресурс и да помогнем. Тази идея прерасна в създаването на нещо голямо и значимо - Клиентрик Академията за иновации в туризма. Ние ежедневно имаме какво да споделим на заинтересуваните да се учат. От практиката с нашите клиенти и партньори трупаме всеки ден още нови знания и умения, консултираме ги и им помагаме за техните бизнес и маркетинг идеи - от стратегията, проектирането, разработването, интегрирането, до ефектното и ефективното им позициониране на пазара.

EU logo
competitiveness logo

Бенефициент: КЛИЕНТРИК ООД

Договор: BG16RFOP002-2.073-8247-C01

Проект: „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

Цели: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Обща стойност: 10 000 лв., от които 8 500 лв. европейско и 1 500 лв. национално съфинансиране.