Clientric = Client centric = Ориентирани към клиента!

Кои сме ние

Ние сме фокусирани в партньорските отношения и намирането на дългосрочни решения за нашите партньори в 2 сфери - Интерактивни и Digital Signage решения и софтуерни, маркетинг и ИТ инструменти за хотели, хотелски комплекси, ресторанти, заведения, клубове и други бизнеси в туристическата индустрия, които искат да са в крак с времето, технологиите и иновациите.

Именно за това сме тук - да разширим познанията на пазара, от една страна. От друга, да консултираме и помагаме на нашите партньори за техните бизнес и маркетинг идеи - от стратегията, проектирането, разработването, интегрирането, до ефектното и ефективното им позициониране на пазара.

Нашият екип има повече от 15 години опит в HoReCa сферата с фокус върху Онлайн Дистрибуция, Онлайн Маркетинг, Дигитална Идентичност, Хотелиерски софтуер, Хотелска телевизия, Digital Sgnage и Интерактивни решения. С нашето ноу-хау подбираме набор от съвременни инструменти, които да помагат на HoReCa професионалистите да ги опознаят и да могат напълно да отговорят на нуждите на съвременните туристи.

Андрей Лилов

CEO

Иван Камбуров

COO

Катя Тодорова

CMO

Зоран Михайлов

CTO

Михаела Недялкова

Account Executive

Виктор Тодоров

Head of Business Development

Дечко Дечев

Marketing & Sales Expert

Диляна Атанасова

Digital Marketing Expert

Благородна Кръстева

Marketing Specialist

Кристи Руменова

Кристи Руменова

Marketing Specialist