Digital Signage & Hotel TV

Това е телевизия, проектирана специално за бизнес цели. Предоставя запомнящата се дигитална идентичност, с която се печелят нови и се ангажират настоящи клиенти.

Digital Signage

Digital Signage е модерно решение, с което бизнесът да да бъде забелязан чрез реклама от ново поколение. С помощта на тези технологии от дигиталния свят, насърчаването на продажбите е лесно и интересно. Ефективните реклами, показани на професионални дисплеи с ярка картина допринасят за появата на повече нови и ангажиране на настоящи клиенти.

Чрез Digital Signage дисплеите може едновременно да се рекламира, информира, забавлява, поздравява, мотивира и всичко това с по-ниски и ефективни разходи и лесно централизирано онлайн управление на съдържанието. Веднъж инсталирана, Digital Signage системата се управлява лесно и удобно в реално време през интернет.

Това е иновативен и технологичен начин за реклама, с който да се ангажират настоящите клиенти, да се привлекат нови и да се превърнат в лоялни. Изключително разпространен начин за реклама в Западна Европа, Щатите и Азия. Надяваме се скоро и българските клиенти да имат възможност да запомнят все повече брандове за по-дълго с този различен и иновативен похват.

Hotel TV

Хотелската телевизия ви позволява да персонализирате изживяването на гостите в хотелската стая. Те получават лесен начин за свързване с интерактивни туристически указатели и интернет новинарски емисии, както и приложения, предназначени за използване на хотелски услуги в и извън стаята.

Този инструмент е подходящ и ако искате да осигурите на гостите си онлайн забавления в стаята, включително достъп до филми по поръчка, електронна поща, социални мрежи и други. С използването на хотелска телевизия може да бъде изпращан поздрав за приветствие на гостите или таргетирано рекламно съобщение още при стартиране на дисплея. С ново поколение телевизия, фокусирана към госта, резултатът е, че той се чувства по-специален и със сигурност ще сподели за вас с приятели, а това ще повипи така ефективният днес маркетинг „word of mouth“.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация, ще се радваме да ви помогнем!

Свържете се с нас