Видео стени и професионални екрани

Разбрете повече за ползите на професионални екрани с режим на работа 16/7 или 24/7, както и на видео стени от специални екрани с изключително тънки рамки.

Видео стени

Видео стените позволяват на всеки бизнес лесно и ефективно да пресъздаде визуално съдържание. Оптимизирани за професионална употреба, видео стените носят несравнимо изживяване при гледане на широко-мащабни дисплеи, като пресъздават завладяващо съдържание в точните цветове и с най-високо качество на картината.

Чрез комбиниране на иновативните дигитални решения и подобрената технология за визуализация на екраните, видео стените могат да позволят на бизнеса да предложи богато цифрово съдържание, при това с най-доброто информационно и рекламно въздействие.

Професионални екрани

Професионалните екрани са идеални, както за собственици на малък бизнес, така и за големи компании. С тях можете да ангажирате вниманието на клиентите си с висока разделителна способност, невероятно качество на картината и пълноцветно изживяване през целия ден.

Можете да използвате професионални екрани, за да забавлявате аудиторията си с телевизия на живо, при комуникацията в магазина, както и за да промотирате продукти. Това е практично решение, което може да подобри имиджовото и брандово позоциониране и да предизвика интереса на вашите клиенти.

LED екрани

Пълноцветни LED екрани за външна и вътрешна употреба са едно много добро решение. Свободно стоящи билборди или върху фасади и покриви, те са най-добрият начин да се покаже видео съдържание на аудиторията. Възможно е да реализирате вашата реклама видима на големи разстояния и в точния размер с LED екрани.

LED екраните осигуряват ясно качество на картината и широк ъгъл на виждане. Това благоприятства монтирането им в МОЛ-ове, търговски и бизнес центрове, конферентни зали и други големи пространства. LED екраните са идеален избор за витрини на магазин, тъй като предоставят по-добра видимост и по-ясна картина в сравнение с обикновените панели.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация, ще се радваме да ви помогнем!

Свържете се с нас