Проекционни и тъч решения

С тях създавате истински динамично и интерактивно преживяване за вашите клиенти.

Проекционните и тъч решения се базират на най-съвременните технологии. Изображенията откликват на най-фините жестове и движения и предоставят на клиентите ви аудио-визуални преживявания в реално време. Проекционните и тъч решения могат да бъдат реализирани под всякаква форма, например интерактивни подове, стени, барове, маси, киоски и тотеми и други.

Интерактивни подове

Интерактивните подове бързо и лесно превръщат невзрачния под във вълнуващо преживяване, изпълнено с движение, емоции и много забавление, което привлича и спира хората по пътя им, независимо дали просто са вървели, играли, пазарували... Интерактивните подове са интересни за малки и големи. Чрез този инструмент можете да привлечете вниманието на хората към вашите седмични промоции, брошури, рекламни клипове. А за най-малките те ще бъдат още по-интересни, ако им предложите богат набор от игри.

Комбинацията от хардуер и софтуер позволява да се добави динамичен интерактивен елемент към всеки бизнес – от търговски център, до банка или музей. Също така интерактивните подове са чудесна и вълнуваща „хващата окото“ част от различни мероприятия – сватби, рекламни изложения и други. Предтавете си, че посрещате гостите си и по стъпките им се появяват цветя, чаши и всичко друго, което ви хрумне. Те ще останат очаровани от иновативния начин, по който сте избрали да изглежда събитието ви.

Интерактивни стени

Интерактивните стени ви дават възможност да превърнете обикновената гладка стена в подвижна интерактивна зона, където можете да изложите съдържанието, което желаете. По подобие на интерактивния под, вие можете да впечатлите гостите си както на корпоративни събития и презентации, така и с маркетинг и рекламна цел или просто за забавление. Опитът ни показва, че интерактивните стени безспорно предизвикват интереса на потребителите и привличат голям брой публика и най-важното – ефектен и ефективен резултат.

Интерактивни маси и барове

Интерактивният бар или маса са отличителен белег за уникален и неповторим стил за заведения и ресторанти. Те могат да бъдат изградени както като проекционно решение, така и чрез екрани, което превръща класическите бар или маса във впечатляващ дисплей с образи и цветове, съчетани със сензор за движение. Добавянето на тази технология би било запомнящ се динамичен елемент към всеки вид бизнес – от нощен бар на хотел до традиционен ресторант, дори презентационна постановка за бизнес събитие или търговско изложение. Интерактивните постановки могат да бъдат прилагани и в сферата на образованието, в хотели, търговски обекти (молове), зони за отмора, музеи и други.

Киоски и тотеми

Различните видове киоски могат да бъдат използвани с информативна, рекламна или функционална цел посредством чувствителността им на допир. Те могат да бъдат поставени както във ваш обект, така и в партньорски обекти в цялата страна, отваряйки изцяло нов виртуален клон, без да се налага да инвестирате в персонал, обучения и офис.

Интерактивните киоски и тотеми могат да бъдат изградени като конструкция по идея, размер, дизайн и материали, отговарящи на идентичността на бизнеса. В зависимост от използвания софтуер в тях, приложението им може да бъде навсякъде - от училища и болници, до метростанции, търговски обекти и центрове, обществени сгради, музеи и други.

Проекционни екрани, фолиа и плоскости

Тези инструменти са подходящи за осветени помещения и са познати с изключително качество на картината. Особено приложими са в конферентни зали, където детайлността на презентиране е от особена важност. Също така, проекционните екрани и плоскости могат да бъдат използвани като свободно висящи екрани в големи търговски центрове или обществени сгради.

Съветваме ви да ги използвате и докато презентирате или рекламирате продуктите си или тези на вашите партньори. Чрез проекционните плоскости, съчетани с проекция, могат да бъдат реализирани виртуални презентъри или медия – рекламни материали във всякакви форма и размер. Прозрачните проекционни плоскости могат да бъдат използвани също и за реализиране на холограмни изображения в контролирано осветени пространства. Те са подходящи за събития, концерти, презентации и други мероприятия.

Тъч екрани

Този инструмент представлява тъч рамка, която може да бъде използвана върху всеки модел монитор. Тя позволява превръщането на монитора или компютъра в тъч екран (екран, чувствителен на допир) и премахва употребата на мишката. Използвайки пръстите си, потребителите могат да си пускат филми, да търсят изображения, да играят игри и други.

Интерактивни витрини

В съвременния и забързан свят всяка площ се използва с рекламна или функционална цел. Вашите витрини на магазини, офиси, бизнес центрове или дори преградни стени в офис пространството също могат да бъдат част от тази площ, но с по-различна и красива визия. Едно от най-широко разпространените приложения е интерактивна комуникация с клиентите още преди да са прекрачили прага на вашия магазин. Това го прави достъпен за тях 24/7.

Така може да се оптимизират разходите за реклама и да се достигне до по-голям брой клиенти. Те ще могат да поръчват вашите продукти или услуги в най-удобното за тях време, без това да изисква наемане на още персонал. Чрез интерактивно фолио може да преобразите всяка стъклена повърхност в своебразен тъч екран, което да се превърне в безспорно предимство пред конкурентите ви.

Всяка стъклена повърхност може да се превърне в плътна стена само с един бутон и така да се осигури дискретност за важни бизнес срещи, например. Тези качества на фолиото го правят идеално за използване за конферентни зали, офиси, хотели и навсякъде, където целта е дискретност.

Проекционни банери

Проекционният банер е иновативно подобрение на обикновените принтирани банери. Този инструмент дава възможност да се проектират различни клипове върху повърхността му. Може да се използва като допълнение към обикновения банер или самостоятелно. Той може да се ползва многократно за различни цели от един и същ клиент, тъй като образите лесно се сменят, съобразно конкретните потребности. Той може да бъде изработен така, че половината от повърхността му да е принтирано изображение, а другата да се използва за проекционна площ.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация, ще се радваме да ви помогнем!

Свържете се с нас