Интерактивни постановки

С тях можете да подобрите потребителското изживяване с 3D модели в действителния им размер и обкръжаваща среда.

Магически огледала и картини

Представете си огледало, на което е визуализирано приветствие, послание или реклама на конкретен продукт, когато се приближите до него. Или пък картина, или стена, на която е проектиран обект и когато минете пред него, то той изчезва или извършва някакво движение. Това са т.нар. магически огледала и картини, които с днешните технологии, ние бихме нарекли технологични и иновативни решения за ефективност и ефектност.

Прозрачни видео кутии и витрини

Прозрачните видео кутии и витрини са гъвкав и привличащ начин за рекламиране на бранд или продукт, за популяризиране на събитие или просто за добавяне на естетически вид на публичното пространство. Тази авангардна технология позволява да се вижда изложеното в нея, докато в същото време се сменят различни картини и видеа. Така вниманието на клиента е привлечено от една страна от изложението на самия продукт, а от друга - от динамично представената допълнителна информация.

Холограмни постановки

Холограмните постановки са напълно интегрирана 3D холографска платформа, която обединява най-напредналите технологии за визуализация и модерната витрина. Тя позволява да се фокусира върху продукта и той да изглежда както никога досега. Използването ѝ в магазини, на изложения, в музеи или мероприятия, реално прави презентацията много по-атрактивна и интригуваща.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения и безплатна консултация, ще се радваме да ви помогнем!

Свържете се с нас